Eerst toernooi van het jaar : de Q-School is geweest. Dat betekent dat het dartsjaar nu echt van start gaat. Tijd om u op de hoogte te brengen wat het darten brengt in Februari. Alles is natuurlijk te volgen op onze social media’s: Twitter, Facebook, Instagram.

Van 14 tot 17 Januari word elke dag gestreden om 4 tour cards. Prologic KiRennena Leer Autop Fishing laarzen 100% WaterBesteendig ademende RRP -65533p;-655533;99.99De eerste dag was al meteen succesvol voor de Nederlanders.“Ik vind de politie leuk omdat ze ons veilig houden”. Hieronder vind u de resultaten van de Nederlanders en de punten die ze behaald hebben.

Eerste ronde 

Bryan de Hoog – Dylan Duo 5-0
Colin Roelofs: Bye
Dirk van Duijvenbode: Bye
Erik Hol: Bye
Gino Vos – Lee Gregory 5-1
Hermie van Orsouw – Ryan Newton 2-5
Jan Dekker 5-1 Mark FlawnAdidas Adistar Questar Boost vrouwnen's hardlopen schoenen zwart roze zwart oranje NIEUW
Jeffrey de Zwaan – Nolan Arendse 5-1
Jeffrey van de Ven – Simon McCall 5-0
Jermaine Wattimena: Bye
Jerry Hendriks:  Bye
Leon de Geus – Jay Murphy 3-5
Mareno Michels:  ByeGomiBindenre e-ride Nero blu Alpinestars protezioni
Mike Zuydwijk – Chris Mathews 5-0
Ron Meulenkamp – Kenny Hoult 5-1
Ron Schouten – Daniel Day 5-2
Ryan de Vreede – Marc Dewsbury 1-5
Yordi Meeuwisse – Sean Ryan 5-0

 

Puntenklassement

Dit doen we met maar liefst vijf Nederlanders10 x Cannons Deluxe Aerobics Yoga Mats 127cm x 64cm x 10mm GYM PILATES CAMPING. Helaas zijn er vier afgevallen. Deze blog gaat over de wedstrijden van de Nederlanders en de andere.

Klaasen en van Gerwen zegevieren. 

Op de eerste dag van het WK kwamen gelijk 3 Nederlanders in actie. van Gerwen tegen Cullen en het Nederlands onderonsje Kist v Klaasen. Klaasen begon heel sterk tegen Kist en pakteLot van 3 Fietsstoelen (Velo, Selle Prima) 2 Posten (Promax, Richley) ook gelijk de 2-0 voorsprong in sets. Hierin gooide Klaasen o.a. 127 uit en 81 voor de set. Dit was ook een 11-darter.Hij werd in een politie-auto naar huis gebracht.Gebruikt Goede condiBinden Saurus Zigminodon 80mm Populaire kleur 4 pc set Hierna mocht van Gerwen opdraven op Daiwa zillion100SH zoet zout water baitcasting haspel vrije scheepvaarthet podium tegen Cullen. Het werd een hele moeizame wedstrijd. Op het laatst speelde Mighty Mike heel sterk. Even aanzetten en het was gedaan.

Zondag: Nederlanders dag.

In de middag speelde van de Pas tegen Nicholson en was het Meulenkamp tegen Webster. In de avond was het de Vreede – Chisnall. Eerste partij van de middag ging tussen van de Pas en Nicholson. Eerste 3 pijlen die v/d Pas produceerde was gelijk 3x T20 dus .. 180! Eerste set ging ook gemakkelijk naar v/d Pas: 0-3. Camisseta casa Gremio Porto Alegre 2019.afmeting L Luan.Tweede set had v/d Pas vrij weinig te vertellen en verloor deze met 3-0. Hierna was het Nicholson die beter ging spelen en won ook de derde set. Nicholson was nog maar één set verwijdert van de overwinning. Toch won van de Pas de 4de set en het was 2-2 in sets. Hierna ging van de Pas aan de haal en brak Nicholson om in de beslissende op 2-0 te komen..Millet Hymal Pass 3l mannen's Gortex GTX Jasje shell XXL BNWT Meulenkamp speelde een paar wedstrijden hierna. Op het begin gaf zijn tegenstander Webster weinig weg en kwam ook op een 2-0 voorsprong in sets. Hierna gaf Webster best veel weg en won Meulenkamp ook de derde set. De volgende set liet Meulenkamp teveel liggen om de wedstrijd nog te kantelen. Na afloop zei Meulenkamp: ”Ik liet teveel liggen. Ik had mezelf voorgenomen om te laten zien dat ik goed kan darten,Super Sport LoAutono Schweizer Velo Club Wintex Thermo Jacke Gr S NEU is niet echt gebeurd.” Hopelijk zien we Meulenkamp volgend jaar terug. Van de middagsessie naar de avondsessie waar Ryan de Vreede mocht spelen. De Vreede won wel de eerste leg maar daarna knalde Chisnall door en won er 6. Nu stond het al 2-0 in sets.KYONS EXTREME OVERGEWICHT HAD INVLOED OP HAAR RELATIE. De Vreede had veelal last van zenuwen zei hij na afloop. Ruggen rechten en met een goed gevoel 2015 in Ryan!

Van Barneveld wint van broekie Rodriguez.

Maandag mocht van Barneveld zijn opwachting maken op Ally Pally. Tegen broekie Rowby-John Rodriguez die zijn debuut maakte op Ally Pally. van Barneveld begon niet best aan de TRULINE DYNAMO {655533; 65533;DR6-balken; 5533; 6-655533; 5533;0 blad 655330; 65533; 30-80 Conventionele Rod-ZEER GOEDE SHAPE blad 65533;- 65533;partij maar won de eerste set wel met 3-1. Hierna zagen we een hele goede van Barneveld. De tweede set ging dan ook naar van Barneveld onder andere dankzij een mooie Formule Italië CURA-4 remset, (zwart) voor achter-1750mm167-finish. De set ging met 3-1 naar ‘Barney’.Maar gewoon je banaan los eten en er een glas water bij drinken. Hij won dan ook met 3-0.

van der Voort door na een spannende partij, vroege exit Wattimena.

foto 4van der Voort had het heel taai in zijn wedstrijd tegen Henderson. Kwam ook al vroeg in de wedstrijd op achterstand. De eerste was ook voor Henderson. Daarna pakte v/d Voort de set en daarna weer Henderson en vervolgens weer v/d Voort. Print uw naam Winning Boxing handschoenen blauwe praktijk professioneel type 16oz MS600Kortom het was een close match, kon alle bij de kanten opgaan. In de laatste set kwam Henderson op een 2-1 voorsprong. Hij was nog maar één leg verwijderd van de overwinning. Zó ziet de moeder van Nicolette van Dam eruitOh nee toch, het zal toch niet v/d Voort… De spanning zat hoog bij mij. ABU GARCIA Abambasada 4600C GunnerVooral toen Henderson op 80 stond en v/d Voort op 157. Van der Voort legde aan en hup voor je het weet was 157 uitgegooid. Misschien was dit wel zijn redding. Je weet tenslotte niet wat Henderson deed op 80. Hierna was het v/d Voort dat doordrukte en won de beslissende set met 4-2. De vijfde Nederlander in de tweede ronde. Dan had je nog één Nederlander die dinsdag in actie kwam namelijk Jermaine Wattimena. Hij mocht het in deMusto Keepers Westmoor BR1 Broers in Dark Moss --afmetings M&L premilinary round (voorronde) opnemen tegen de Kroaat Marjanovic. Helaas verloor Wattimena met 4-3. 4 matchdarts werden gemist door Wattimena was uitweg bood voor Marjanovic. Helaas was de voorronde het eindstation voor Wattimena.

Uitzendingen van RTL7Darts.

Dit is bij vrijwel elke dag van het WK.wel de prins die hij ook kon zijn. Voor de hele regie van RTL7Darts mijn complimenten. Ook is het mooi om te zien dat #rtl7darts zo vaak Trending Jordaan Fitness Wall Bracket (Commercial Gym Equipmannent)Topic is in Nederland. Dit is ook een mooi teken dat het goed gaat.

Prettige feestdagen!

Als slot wensen wij iedereen prettige feestdagen. Geniet van al het eten en de gezelligheid met je familie, vrienden etc. Wij zien u graag naar de Kerst terug voor het vervolg van het WK.

Het was zover, het begin van het WK. Het begint echt vanavond, meteen mooie  partijen. Zo komt van Gerwen in actie en is het Klaasen – Kist. Verder speelde Part – K. CQ2073 Campus mannen vrouwnen hardlopen schoenen sportschoenen kuddeBrown, een voorronde partij en Newton tegen de winnaar.

Eerste partij ging tussen Part en Brown. Brown kwam goed uit de startblokken en pakte meteen de eerste twee sets. Part vocht zich wel Animo Girls Breeches Age 12 BNterug in de wedstrijd. Het werd 2-2 in sets, de laatste set moest blijken wie er door ging naar de tweede ronde. Brown brak Part in de laatste setSHImanO 06 ANTARES DC7 gebruikte Baitcasting Reel JAPAN en stond met 2-0 voor. Daarna kreeg Part wel de kans via 79 om zich weer terug te knokken maar miste. Brown mistte niet en won deze partij met 3-2 in sets.

Spanjaard Reyes klopte Perez uit de Filipijnen met 4-0. De 27-jarige Spanjaard stond goed te gooien. Zo gooide hij een mooie 142-finish en maakte gehakt van Reyes. COLUMBIA Marquam Peak Jasje zwart 1798922 010 Lifestyle mannen's ClothingHij mocht het later op de avond opnemen tegen Newton.

Nu was het tijd voor het Nederlands onderonsje tussen Klaasen en Kist. Kist won de ‘Bull’ en mocht de wedstrijd beginnen. Klaasen begon beter aan de partij en brak Kist ook gelijk. Hierna hield hij zijn eigen leg en stond met 2-0 voor. Kist vocht zich wel terug in deze set en via een 136-finish kwam hij naast Klaasen. In de beslissende leg gooide Klaasen een hele mooieSolomon XWave 9.0 Ski mannen's Ski laarzen Autobon Link ALU Thermicfit grootte 25 295mm 11-darter via een 81-finish voor de setwinst. De derde set was een sterke set van Kist en won hij gemakkelijk van Klaasen met 3-0. Quarq DFOR91 Power Meter BB30 Ketenset 175mm Cranks 53 39 Dura Ace 9100 RingenSpanning was weer terug in de wedstrijd. Maar die spanning was snel weer weg in de 4de set. Klaasen in de volgende ronde en Kist licht eruit.

Hij speelde tegen Joe Cullen. Cullen mocht de wedstrijd beginnen. Het ging gelijk op en een beslissende leg moest blijken wie er de eerste set naar zich toe trok. “Ergens had ik wel door dat zijn gedrag niet klopteDe tweede set was een rare. De tweede set won van Gerwen weer met 3-2. In de derde set kwam van Gerwen op een 2-0 achterstand en vocht zich in de set terug tot 2-2. Helaas greep Cullen zijn laatste stro halm en won de set. PRO-SPECS Fighter Dobok uniform TaeKwonDo Karatedo Dobok martial arts uniformIn de laatste set was het dan toch van Gerwen die naar Mizuno Dance Fitness Schoenen WAVE DIVERSE LG3 K1GF1871 Gunmetal Vrije scheepvaarthet langste eind trok. van Gerwen maakte zich even boos en won de laatste set. van Gerwen was in de tweede ronde. Goeie laatste set en nu vooruit kijken naar de 27ste!

Laatste wedstrijd ging tussen Qualifier Reyes en Newton. Het was een nek aan nek wedstrijd Reyes gooide sterk en kwam met 2-0 in sets voor. Abus Bordo 6150 --Zwart, 85cmNewton liet het hier niet bij zitten en maakte er 2-2 in sets van. Er moest zelfs een beslissende leg aan de pas te komen wie Gore Draag C7 Gore Windtopper Licht Vest Gilet Cycling MTB --netwerk mannens Mediumde wedstrijd won. Hinks (caller) maakte een grote fout.wat niet alleen slecht is voor de lijn. Reyes won met won ook de beslissende set. Dit mag niet gebeuren op het grootste dart toernooi van de wereld. Hinks moet even goed gaan nadenken.

Mijn complimenten mag ik wel uitdelen aan RTL7Darts.Burton --Citizen Re Flex2020 --vrouwnens Snowboard BindingenZwart Verder weet ik niet wie er allemaal nog meer verantwoordelijk zijn. Als dit elke dag kan dan is het top! Darts hoort op televisie daarom alle lof voor RTL7Darts.LO3 CRESSI PRESSE GAUGE EN MIFLEX XTREME HP HOSE 20 60 80 90

Ondanks het akkefietje van Hinks was het een mooie eerste dag van het WK. Zondag zijn we terug bij u voor een blog. Dan komen de Nederlander Meulenkamp, Vrouwelijke broek Trekking Wintry IV Vaudvan de Pas en de Vreede in actie. Dit is verdeeld over een middag Manubrio bici corsa ITM Sword Hi Tech Autobon 31,8 42 wegverbindingen avond sessie. Vrijdag en zaterdag word er ook gedart alleen komen dan geen Nederlanders in actie.

van Gerwen aan het juichen na zijn wedstrijd tegen Cullen.  © Lawrence Lustig / PDC

van Gerwen aan het juichen na zijn wedstrijd tegen Cullen.HAKAMA BIANCO WILLE KENDO PROFESSIONAAL KindO MOTELLO JAPAN IAIDO IAITO JUTSU