Eerst toernooi van het jaar : de Q-School is geweest. Dat betekent dat het dartsjaar nu echt van start gaat. Tijd om u op de hoogte te brengen wat het darten brengt in Februari. Alles is natuurlijk te volgen op onze social media’s: Twitter, Facebook, Instagram.

Van 14 tot 17 Januari word elke dag gestreden om 4 tour cards. Bontrager Velocis Bib korts Bibs Merk Nieuw Medium 50227De eerste dag was al meteen succesvol voor de Nederlanders.Want een auto kan dan een moordwapen worden. Hieronder vind u de resultaten van de Nederlanders en de punten die ze behaald hebben.

Eerste ronde 

Bryan de Hoog – Dylan Duo 5-0
Colin Roelofs: Bye
Dirk van Duijvenbode: Bye
Erik Hol: Bye
Gino Vos – Lee Gregory 5-1
Hermie van Orsouw – Ryan Newton 2-5
Jan Dekker 5-1 Mark FlawnPatagonië M's A C SHIRT wit 52921 WHI Lifestyle mannen Kleding Shirts
Jeffrey de Zwaan – Nolan Arendse 5-1
Jeffrey van de Ven – Simon McCall 5-0
Jermaine Wattimena: Bye
Jerry Hendriks:  Bye
Leon de Geus – Jay Murphy 3-5
Mareno Michels:  ByeVier CNC Road Bike Time proef Fiets Aero V Rem voor GlANT NIEUW TRINITY
Mike Zuydwijk – Chris Mathews 5-0
Ron Meulenkamp – Kenny Hoult 5-1
Ron Schouten – Daniel Day 5-2
Ryan de Vreede – Marc Dewsbury 1-5
Yordi Meeuwisse – Sean Ryan 5-0

 

Puntenklassement

Dit doen we met maar liefst vijf NederlandersStapels Campagnolo Record Power Meter Crank 170mm 11Speed RRP 65533;-blad 6555333;835 blauwtooth ANT. Helaas zijn er vier afgevallen. Deze blog gaat over de wedstrijden van de Nederlanders en de andere.

Klaasen en van Gerwen zegevieren. 

Op de eerste dag van het WK kwamen gelijk 3 Nederlanders in actie. van Gerwen tegen Cullen en het Nederlands onderonsje Kist v Klaasen. Klaasen begon heel sterk tegen Kist en pakteAramith Billiard Ball 2x2 Pool Cue Case Aluminum Zeer mooi ook gelijk de 2-0 voorsprong in sets. Hierin gooide Klaasen o.a. 127 uit en 81 voor de set. Dit was ook een 11-darter.BEKIJK OOK: De reportage die Hart van Nederland vorig jaar maakte over het ongeluk:.Lange BLACHTE LEVENlaarsEN OP HET VEILIGHEIDSVEILIGHEID OP VOEDING STABARE YARD UK 5 EURO 38 R Hierna mocht van Gerwen opdraven op Reverse Race SL CD Kettenblatt f 556533;;66333;r 2 x 10 rothet podium tegen Cullen. Het werd een hele moeizame wedstrijd. Op het laatst speelde Mighty Mike heel sterk. Even aanzetten en het was gedaan.

Zondag: Nederlanders dag.

In de middag speelde van de Pas tegen Nicholson en was het Meulenkamp tegen Webster. In de avond was het de Vreede – Chisnall. Eerste partij van de middag ging tussen van de Pas en Nicholson. Eerste 3 pijlen die v/d Pas produceerde was gelijk 3x T20 dus .. 180! Eerste set ging ook gemakkelijk naar v/d Pas: 0-3. Lamson Guru S-Series 3 Fly Reel --BlazeTweede set had v/d Pas vrij weinig te vertellen en verloor deze met 3-0. Hierna was het Nicholson die beter ging spelen en won ook de derde set. Nicholson was nog maar één set verwijdert van de overwinning. Toch won van de Pas de 4de set en het was 2-2 in sets. Hierna ging van de Pas aan de haal en brak Nicholson om in de beslissende op 2-0 te komen..BOST WAARDE X-Fusion O2 RCX Boost Valve Meulenkamp speelde een paar wedstrijden hierna. Op het begin gaf zijn tegenstander Webster weinig weg en kwam ook op een 2-0 voorsprong in sets. Hierna gaf Webster best veel weg en won Meulenkamp ook de derde set. De volgende set liet Meulenkamp teveel liggen om de wedstrijd nog te kantelen. Na afloop zei Meulenkamp: ”Ik liet teveel liggen. Ik had mezelf voorgenomen om te laten zien dat ik goed kan darten,Billabong mannens 4 3mm Furnace Autobon Comp Chest Zip Wetsuit zwart Sands Sleeve is niet echt gebeurd.” Hopelijk zien we Meulenkamp volgend jaar terug. Van de middagsessie naar de avondsessie waar Ryan de Vreede mocht spelen. De Vreede won wel de eerste leg maar daarna knalde Chisnall door en won er 6. Nu stond het al 2-0 in sets.Désirée reed op 29 april 2016 met haar 3 kinderen op de A79 van Maastricht naar Heerlen. De Vreede had veelal last van zenuwen zei hij na afloop. Ruggen rechten en met een goed gevoel 2015 in Ryan!

Van Barneveld wint van broekie Rodriguez.

Maandag mocht van Barneveld zijn opwachting maken op Ally Pally. Tegen broekie Rowby-John Rodriguez die zijn debuut maakte op Ally Pally. van Barneveld begon niet best aan de DT Zwitsers sprak Aerolite 2.0 2.3 0.9, 280mm zilveren 20 stukkenpartij maar won de eerste set wel met 3-1. Hierna zagen we een hele goede van Barneveld. De tweede set ging dan ook naar van Barneveld onder andere dankzij een mooie X12 B TruckerCo Ti titanium Bolt Gator Gator Rem ashima magura discrem rotor schroef167-finish. De set ging met 3-1 naar ‘Barney’.waardoor er per 100 gram iets minder calorieën in zit. Hij won dan ook met 3-0.

van der Voort door na een spannende partij, vroege exit Wattimena.

foto 4van der Voort had het heel taai in zijn wedstrijd tegen Henderson. Kwam ook al vroeg in de wedstrijd op achterstand. De eerste was ook voor Henderson. Daarna pakte v/d Voort de set en daarna weer Henderson en vervolgens weer v/d Voort. Vijf Bindenn Gratisrider Pro MTB schoenen Kern Zwart RoodKortom het was een close match, kon alle bij de kanten opgaan. In de laatste set kwam Henderson op een 2-1 voorsprong. Hij was nog maar één leg verwijderd van de overwinning. Maar hoe snijd je een rauwe pompoen? Zo dus!Oh nee toch, het zal toch niet v/d Voort… De spanning zat hoog bij mij. KCNC Road Bike Bike Overseased Pulley System Cage voor Shimano r9100 r8000 goudVooral toen Henderson op 80 stond en v/d Voort op 157. Van der Voort legde aan en hup voor je het weet was 157 uitgegooid. Misschien was dit wel zijn redding. Je weet tenslotte niet wat Henderson deed op 80. Hierna was het v/d Voort dat doordrukte en won de beslissende set met 4-2. De vijfde Nederlander in de tweede ronde. Dan had je nog één Nederlander die dinsdag in actie kwam namelijk Jermaine Wattimena. Hij mocht het in deZilveren Polo Mallet Ball Trophy Cup.Malayan Polo Association Russell.1926 premilinary round (voorronde) opnemen tegen de Kroaat Marjanovic. Helaas verloor Wattimena met 4-3. 4 matchdarts werden gemist door Wattimena was uitweg bood voor Marjanovic. Helaas was de voorronde het eindstation voor Wattimena.

Uitzendingen van RTL7Darts.

Dit is bij vrijwel elke dag van het WK.Het gezin is groot geworden: iedereen gaat naar school. Voor de hele regie van RTL7Darts mijn complimenten. Ook is het mooi om te zien dat #rtl7darts zo vaak Trending NIEUWE Balans CM 1600 ng uk-9Topic is in Nederland. Dit is ook een mooi teken dat het goed gaat.

Prettige feestdagen!

Als slot wensen wij iedereen prettige feestdagen. Geniet van al het eten en de gezelligheid met je familie, vrienden etc. Wij zien u graag naar de Kerst terug voor het vervolg van het WK.

Het was zover, het begin van het WK. Het begint echt vanavond, meteen mooie  partijen. Zo komt van Gerwen in actie en is het Klaasen – Kist. Verder speelde Part – K. FSA GOSSAMER CRANK SRAM CYCLOCROS KetenRingS 46 36 172.5Brown, een voorronde partij en Newton tegen de winnaar.

Eerste partij ging tussen Part en Brown. Brown kwam goed uit de startblokken en pakte meteen de eerste twee sets. Part vocht zich wel Kinderen van TOGGI BRAMTON, JODHPUR, rijdende boeken in zwart of wit, pony Horse Yard.terug in de wedstrijd. Het werd 2-2 in sets, de laatste set moest blijken wie er door ging naar de tweede ronde. Brown brak Part in de laatste setYonex Power Cushion Eclipsion 2 Tennis schoenen Sports Athletic wit SHT-ELS2CEX en stond met 2-0 voor. Daarna kreeg Part wel de kans via 79 om zich weer terug te knokken maar miste. Brown mistte niet en won deze partij met 3-2 in sets.

Spanjaard Reyes klopte Perez uit de Filipijnen met 4-0. De 27-jarige Spanjaard stond goed te gooien. Zo gooide hij een mooie 142-finish en maakte gehakt van Reyes. La sportiva Meridian PrimaLoft Jasje Neptune L19619619 Hij mocht het later op de avond opnemen tegen Newton.

Nu was het tijd voor het Nederlands onderonsje tussen Klaasen en Kist. Kist won de ‘Bull’ en mocht de wedstrijd beginnen. Klaasen begon beter aan de partij en brak Kist ook gelijk. Hierna hield hij zijn eigen leg en stond met 2-0 voor. Kist vocht zich wel terug in deze set en via een 136-finish kwam hij naast Klaasen. In de beslissende leg gooide Klaasen een hele mooieRocktrail draagbare chemische toilet camping Autoavaan goede condiBinden. 11-darter via een 81-finish voor de setwinst. De derde set was een sterke set van Kist en won hij gemakkelijk van Klaasen met 3-0. Paul Motolite BMX V-Brake w KoolStop Pads roze USA MadeSpanning was weer terug in de wedstrijd. Maar die spanning was snel weer weg in de 4de set. Klaasen in de volgende ronde en Kist licht eruit.

Hij speelde tegen Joe Cullen. Cullen mocht de wedstrijd beginnen. Het ging gelijk op en een beslissende leg moest blijken wie er de eerste set naar zich toe trok. Dít is de beste manier om nooit meer te veel te etenDe tweede set was een rare. De tweede set won van Gerwen weer met 3-2. In de derde set kwam van Gerwen op een 2-0 achterstand en vocht zich in de set terug tot 2-2. Helaas greep Cullen zijn laatste stro halm en won de set. Kit Spungo freni een disco Avid Sram elixir code gidsIn de laatste set was het dan toch van Gerwen die naar Van JAPAN ZEAK wetsuit voor mannen 3mm Voltallig wetsuit Surfen Vishing XLhet langste eind trok. van Gerwen maakte zich even boos en won de laatste set. van Gerwen was in de tweede ronde. Goeie laatste set en nu vooruit kijken naar de 27ste!

Laatste wedstrijd ging tussen Qualifier Reyes en Newton. Het was een nek aan nek wedstrijd Reyes gooide sterk en kwam met 2-0 in sets voor. Taco dinsdag Korte mouw Full Zip man's fietsshirtNewton liet het hier niet bij zitten en maakte er 2-2 in sets van. Er moest zelfs een beslissende leg aan de pas te komen wie NOS CAMPAGNO SUPER ERKENNING VOOR DERAILLLEUR BRASE OP NIEUWE BOUWde wedstrijd won. Hinks (caller) maakte een grote fout.Honing wordt door bijen gemaakt waardoor het natuurlijk is. Reyes won met won ook de beslissende set. Dit mag niet gebeuren op het grootste dart toernooi van de wereld. Hinks moet even goed gaan nadenken.

Mijn complimenten mag ik wel uitdelen aan RTL7Darts.Mizuno Monarcida FS TF Futsal schoenen (Q1GB171209) Voetbal Klachten Verder weet ik niet wie er allemaal nog meer verantwoordelijk zijn. Als dit elke dag kan dan is het top! Darts hoort op televisie daarom alle lof voor RTL7Darts.MAGLIANE PESANTE BORDEAUX PARIS Ciclismo Vintage Cyclus Made in Training

Ondanks het akkefietje van Hinks was het een mooie eerste dag van het WK. Zondag zijn we terug bij u voor een blog. Dan komen de Nederlander Meulenkamp, VICTOR Badminton Binnenhof Volleybal Sport Schoenen voor mannen en vrouwen SHA620van de Pas en de Vreede in actie. Dit is verdeeld over een middag Daiwa Excel LT 4000 D-C --NEU 2018en avond sessie. Vrijdag en zaterdag word er ook gedart alleen komen dan geen Nederlanders in actie.

van Gerwen aan het juichen na zijn wedstrijd tegen Cullen.  © Lawrence Lustig / PDC

van Gerwen aan het juichen na zijn wedstrijd tegen Cullen.Evoc Hip Pack Pro Hydration Pack 3L ^ 1.5L Bladder